Каталог товарів
Безкоштовно по Україні
Вхід
Реєструйся, щоб отримати перший бонус
Каталог
Знайти
Головна
Блог
Найлегший двухподвес Cannondale Scalpel 2021

Найлегший двухподвес Cannondale Scalpel 2021

3 Листопад 2020
Cannondale
Поділитися

Чи то карантин підштовхнув компанію Cannondale до якнайшвидшого онлайн-релізу, то чи у них вже не було сил і далі затягувати з анонсом новинок модельного ряду 2021 року. У будь-якому випадку ми раді, що можемо поділитися цим красенем. Зустрічайте: новий Cannondale Scalpel 2021!


Оновлений Scalpel 2020 року - почесний продовжувач легендарної лінійки, а також найшвидший і маневрений крос-кантрійний велосипед. Ключові переваги:

Підвіска для швидкості

Найбільш передова підвіска, яка коли-небудь була розроблена для XC. У той час, коли інші приносять в жертву ефективність на користь ваги, запатентована підвіска FlexPivot відповідає обом цим характеристикам. Неймовірно легка, з нереальним зчепленням, прискоренням і повним контролем.

градуси

Прогресивна геометрія Scalpel еволюціонувала ще далі. Тепер ми маємо пологий кут рульового стакана в півтора градуса, а також на один градус крутіше кут підсідельної труби. Разом це створює XC байк, який ще більш агресивний, блискавично швидкий, фановий і керований на будь-яких ділянках - від траси Чемпіонату Світу до твого улюбленого локального маршруту!

Легкий. Швидкий. Жорсткий.

З вагою всього лише близько 1900 грамів, включаючи амортизатор, нова рама Scalpel є однією з найлегших двухподвесних рам, які були коли-небудь створені. Неймовірна амортизація, бездоганна керованість і надлегкий вага - це рецепт перемоги.

Краща XC вилка

Lefty Ocho - сама передова і найбільш точно керована ультралегкая вилка з усіх коли-небудь створених. З її унікальним дизайном не помітні вибоїни і нерівності траси. А тепер трохи більше розповімо про технології Scalpel 2 021:

FlexPivot. Ключ до неймовірної ефективності підвіски Scalpel і низької ваги. Ці запатентовані гнучкі зони з карбонових волокон працюють, як лінк Хорста, але важать менше і набагато витривалішими будь-яких шарнірів.

STASH Kit- нове кріплення мультитула Fabric, балончика СО2 і ремкомплекта для бескамеркі Dynaplug прямо під флягою.

OutFront Steering Geometry.Коли траса стає жорсткою, своїм екстра-довгим офсетом Lefty Ocho додає стабільності і впевненості.

Connected.Інтегрований датчик на передньому колесі з максимальною точністю фіксує дані про поїздку, реєструє твій байк, нагадує про необхідність проходження сервісу та багато іншого через додаток Cannondale App.

Ai-Asymmetric Integration.Унікальна конструкція приводу Ai з офсетом дозволяє використовувати великі зазори, зберігаючи при цьому короткі задні пір'я для кращого зчеплення і керованості. До того ж, асиметричний задній трикутник дозволяє створити більш жорстке і міцне заднє колесо.

Proportional Response.На відміну від конкурентів, що використовують ту ж кинематику підвіски у всіх розмірах рами, Cannondale адаптував креслення підвіски для кожного розміру, тому кожен райдер, від найвищого до найнижчого, отримує ту ж ефективність підвіски.

Two Water Bottles.Досить возити воду в гідратор в рюкзаку. Нарешті два флягодержателя!

DirectLine Cable Routing.Система внутрішньої прокладки тросів "труба в трубі" крізь раму і свінгарм робить прокладку тросів швидкої і легкої.

передзамовлення

Перша партія Scalpel 2021 надійде вже наступного тижня! Тому ми відкриваємо передзамовлення зі знижкою в 20% на Scalpel 2021!

Насправді партій буде кілька, і надходити нові байки будуть до січня 2021 року. Вони обмежені за кількістю, тому якщо ти хочеш стати одним з перших в світі володарів цього красеня - успей зробити попереднє замовлення до 12 червня 2020 г. Як саме оформити попереднє замовлення - дізнавайся у наших консультантів контактного центру або в будь-якому магазині нашої мережі.

До попереднім замовленням доступні моделі:

Не прогав таку можливість і дивись свіжий тест райд нового Scalpel Carbon 3 2021 від Сергія П'ясецького, бренду амбасадора Cannondale в Україні.

footer logo
copyright © 2021 all rights reserved
Слідкуйте за нами:
Профіль
Порівняння
Вибране
Кошик