Каталог товарів
Безкоштовно по Україні
Вхід
Реєструйся, щоб отримати перший бонус
Каталог
Знайти
Головна
Блог
Morpher - складаний велосипедний шолом

Morpher - складаний велосипедний шолом

14 Січень 2016
Поділитися

Безпека на дорозі - одне з головних питань, про який повинен подбати велосипедист, який цінує своє життя і здоров'я. На жаль, але в нашій країні інфраструктура велодоріжок зовсім не розвинена, а тому під час поїздок доводиться сусідити з автомобілями, власники яких не завжди лояльні до подібного сусідству. Від неприємних інцидентів не застраховані ні новачки, ні досвідчені спортсмени - занадто багато факторів, які можуть призвести до ДТП, починаючи від елементарних знань правил дорожнього дДОРОЗІ і закінчуючи дозою алкоголю в крові водія авто.

Незважаючи на вищевикладене, багато велосипедистів нехтують таким важливим атрибутом, як велосипедний шолом, який інколи може зберегти життя і здоров'я. Кому-то він тисне, комусь не подобається зовнішній вигляд, а хтось вважає його громіздким, що не вміщається в сумці або рюкзаку ... Саме останню проблему поборов британський винахідник Джефф Вульф, який створив компактний складаний велошлем Morpher.

За його задумом, Morpher, в першу чергу, призначений для людей, що користуються розвиненими в ЄС муніципальними мережами велопроката. Все ж бувалі велосипедисти і так мають у своєму арсеналі велошлем, а ось люди, які використовують двоколісний транспорт час від часу, їм нехтують.

Велошлем Morpher & nbsp \; легко складається і вміщується в невеликій дамській сумочці або ж рюкзаку. При цьому він є надійним захистом для голови велосипедиста і практично ні в чому не поступається традиційним моделям.

У 2013 році Джефф Вульф отримав інвестиції на розвиток проекту на краудфандінговой платформі Indiegogo, і в минулому 2015 році перші інвестори вже стали щасливими володарями Morpher. Вартість велошлема коливається від $ 100 до $ 130 в залежності від кількості замовленої продукції.

footer logo
copyright © 2021 all rights reserved
Слідкуйте за нами:
Профіль
Порівняння
Вибране
Кошик