Каталог товарів
Безкоштовно по Україні
Вхід
Реєструйся, щоб отримати перший бонус
Каталог
Знайти
Головна
Блог
Сезонний розпродаж гравійних велосипедів
gravel-sale-2.png

Акція

Сезонний розпродаж гравійних велосипедів

2020 рік, як ніколи порадував новинками гравійних велосипедів.

З 2 Грудень 2020 до 31 Грудень 2020
Pride
Cannondale
Marin
Поділитися

Сезонний розпродаж гравійних велосипедів

2020 рік, як ніколи порадував новинками гравійних велосипедів. Серед них оновлені моделіPride Rocx,Rocx TourіRam,Cannondale Topstoneі звичайно жMarin.

З усіх компаній найбільше новинок було представлено компанією Pride. Мега крутий гравійнікRocx 8.2, Повноцінний позашляховикRam 7.3і зокрема велика частина доробок існуючих моделей. Більшість велосипедів тепер на осях і мають ПРОМПІДШИПНИК у втулках. На багатьох моделях стоять обода, з можливістю апгрейда під бескамерку, ну і дизайн велосипедів як завжди на висоті.

Гравійнікі Pride 2020 зі знижкою

Що стосовно компанії Cannondale, то новинкою, що минає сталакарбонова модель Topstoneзі всесвітньо відомої підвіскою KingPin. Крім цього, хлопці оновили дизайн і колірні моделі велосипедів. Не будемо мучити вас описом - нова підвіска дійсно працює, роблячи їзду більш м'якою і комфортною.

Вибрати моделі Topstone 2020 по знижці

Проривом 2020 року гравійної лінійки була так само компанія Marin. Їх моделі розлетілися в першу чергу через кращого співвідношення ціни-якості. Топ-новинкою цього року стала модельHeadlandsі ми очікуємо її в наступному році. Зараз залишилися найкращі варіанти алюмінієвих гравійніков і популярних ростовок, а найголовніше ціни нижче ніж зазвичай. Успей вибрати необхідний розмір по найприємнішою ціною.

Гравійні велосипеди Marin 2020 зі знижкою


footer logo
copyright © 2021 all rights reserved
Слідкуйте за нами:
Профіль
Порівняння
Вибране
Кошик